Beste klanten en bezoekers!

Helaas, dit jaar geen mooie feestkapsels en fris geknipt of gekleurd de feestdagen in.

Mark Rutte heeft op 10 december 2020 het bericht naar buiten gebracht dat ik vanaf 11 december 2020 de schaar weer moet neerleggen en dat ik zeker tot 19 januari 2021 niet mag werken.

Mocht je een afspraak met mij hebben staan, dan neem ik contact met je op en kijken we of we de afspraak opnieuw kunnen maken na 19 januari 2021. Ik verplaats de afspraken in de volgorde zoals deze nu ook ingepland staan, dus wie ik als eerst moet afzeggen plan ik ook weer als eerst in na 19 januari 2021. Zo gaat het naar mijn mening op een eerlijke manier.

Ik wens jullie allen hele fijne feestdagen. Probeer er toch het beste van te maken en het aller belangrijkste, blijf gezond!

Warme groetjes,

Désirée.