Lieve lezers,

Dit is Tyler, een stoere jongen van 6 jaar. Naar de kapper gaan was voor hem en zijn moeder altijd een drama. Tyler was altijd erg ongeduldig tijdens het wachten in de kapsalon totdat hij aan de beurt was. En als hij eenmaal in de stoel zat vond hij het niet prettig dat er een voor hem vreemd persoon aan zijn hoofd zat. Toen kwam zijn moeder op het idee om opzoek te gaan naar een kapster aan huis in Hilversum en via internet kwam ze bij mij terecht.

De eerste ontmoeting was zeker nog onwennig, maar ik merkte al snel dat Tyler het erg fijn vond om in zijn eigen stoel met zijn favoriete tv programma aan geknipt te worden. Nu staat hij me eens in de 6 weken met een grote glimlach op zijn gezicht op te wachten om geknipt te worden. Eerst zet ik de verf bij zijn moeder in haar haar en terwijl dat intrekt knip ik Tyler zijn haar in een stoer model. Na afloop krijg ik altijd een highfive en een dikke knuffel. Wat is het dan fijn om met een grote glimlach aangekeken te worden!

Dus is het voor jouw kind ook onprettig om naar de kapper te gaan of wil je het combineren met een kleurbehandeling of knipbehandeling voor jezelf? Neem dan gerust contact met mij op voor een afspraak of meer informatie.

Groetjes,

Désirée

Tyler is blij met zijn kapster aan huis

Tyler is erg blij met zijn kapster aan huis! 

Boek ook een knipafspraak voor je kind aan huis