Lieve mensen,

Helaas is de lockdown weer verlengd tot tenminste 2 maart. Dit betekend dat ik jullie allemaal nog langer moet missen. Er wordt vaak aan mij gevraagd hoe het met me gaat. Gelukkig gaat het goed en ben ik gezond, maar dat wil niet zeggen dat ik mijn werk niet ontzettend mis. Het is mij nu nog duidelijker geworden hoeveel ik van mijn vak hou en hoe gezellig ik het vind om bij iedereen thuis te komen en ieder zijn of haar kapsel mooi te maken.

Er wordt nog vaak aan mij gevraagd of ik nog wel werk en of ik toch niet even stiekem “op de koffie of thee” wil komen. Helaas gelden voor ambulante/thuis kappers dezelfde regels als voor kapsalons. Dit betekend dat er echt niet gewerkt mag worden, omdat wij de 1,5 meter afstand niet kunnen waarborgen. Ook niet als het betekend dat ik de enige persoon zal zijn die er die dag op bezoek komt. Er staat een boete op, deze is €400,- voor de klant en €4000,- voor mij. Daarnaast krijg ik een strafblad en kan er worden besloten dat ik een half jaar niet mag werken.

 

Ik hou me graag aan de regels, dit omdat we dan hopelijk zo snel mogelijk weer naar ons normale leven kunnen en ik, met een gerust hart, weer bij jullie thuis kan komen om jullie haar weer netjes in model te knippen, te voorzien van een mooie kleur of permanent!

Voor nu wens ik jullie alle gezondheid toe en hopelijk tot snel na 2 maart!

Veel liefs,

Dees