Toen ik had besloten om voor mijzelf aan het werk te gaan als kapster aan huis ben ik opzoek gegaan naar de perfecte product lijn om mee te werken. Uiteindelijk kwam ik bij het merk Perfect on People, oftewel POP.

Wat mij het meeste aansprak aan POP is de compactheid van de lijn. De lijn bestaat uit 4 verschillende shampoo’s, 1 masker en 13 styling en finishing producten. Eigenlijk zijn alle producten mijn favoriet, dit komt omdat er voor elk haar type een geschikt product is en ik dus voor elke klant precies kan gebruiken wat het haar qua verzorging en styling nodig heeft om de perfecte look te creëren.
Ook zijn alle producten van POP 100% vegan en vrij van parabenen en siliconen. Dit zorgt ervoor dat het een perfecte lijn is om te gebruiken bij een gevoelige huid.

Vaak weten mensen niet dat ik, als kapster aan huis, ook producten verkoop. Maar ik vind het juist belangrijk voor de kwaliteit van het haar en het kapsel dat de juiste producten worden gebruikt. Hier adviseer ik je graag over als ik een keer bij je thuis kom om je haar te knippen of kleuren, want een gezonde look begint bij de juiste producten!
Mocht je vragen hebben over of interesse hebben in de producten mag je altijd contact met mij opnemen!

Thuiskapster Productlijn