Tips om thuis te knippen en föhnen

Naar aanleiding van het persbericht van de regering op 23 maart 2020 heb ik tijdelijk al mijn werkzaamheden als kapster aan huis neer moeten leggen. Dit gaat mij erg aan het hart. Ondanks dat we allemaal aan de gezondheid van onze medemens en van ons zelf moeten denken mis ik mijn werk als kapster heel erg. Daarom heb ik voor jullie deze onderstaande video gemaakt. In deze video leg ik uit hoe je thuis je eigen haar kunt knippen en het daarna mooi in model kunt föhnen. De producten die ik in deze video gebruik zijn uiteraard allemaal via mij te bestellen. Mocht je daar interesse in hebben dan kan je dat via mijn contactformulier, een e-mail of whatsapp (06-30667337) bij mij bestellen en dan kom ik het bij je thuis langs brengen en kan je dit via een “tikkie” betaalverzoek betalen.

Veel kijk plezier en ik hoop dat jullie iets aan mijn tips in de video hebben.

Ik hoop jullie allemaal snel weer in goede gezondheid te zien!

Stay safe,

Désirée.

Désirée Bakker
Desired Hair

Coronavirus hack: tips om thuis te knippen en te föhnen van Desiredhair! Jouw thuiskapster in Gooi, Vechtstreek en Almere!

Interesse? Maak een afspraak met me!